En krans av en

krans14
Vilken helg det varit! Vi drog till landet hela familjen och min mamma hakade på. Men istället för att gå på julmarknad och julpyssla låg jag däckad i sängen större delen av tiden. Dagissjukdomarna är en del av tillvaron med småbarn jag verkligen inte kommer att sakna!

Lite julpyssel och piff i stugan blev det ändå i söndags när det värsta hade lagt sig. Känner mig ganska nöjd med min krans som jag gjorde av enris och sedan dekorerade med blommande murgröna.
krans13
Murgrönan klippte jag direkt från vår gamla jordkällare som är totalt övervuxen. Den beskrivs nog bäst av min kusindotter som kallt konstaterade ”där inne bor häxan” när hon gick förbi. Älskar hur barn ger mening och sagoskimmer till något för vuxna så tråkigt som en utdömd jordkällare.

krans12krans3
För att göra kransen använde jag mig av en stomme som jag köpt på Erikshjälpen, men de finns förstås att köpa i vanliga butiker också. Barnen fick en egen, lite mindre stomme att gå loss med. Mycket populärt.

Jag klädde stommen med enris, kvist för kvist, och surrade fast med tunn ståltråd. Slutligen stack jag in små bilar blommande murgröna här och var som dekoration.

Så här blev det! Vad tycks?
krans8

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s