Go follow!

instafavInstagram är apparnas app om du frågar mig. Noll näthat, bara glädje, inspiration och underbara bilder varthän du än ser. Om ni inte redan följer dessa fina konton rekommenderar jag dem varmt.

 1. The Seasonal Table – @the_seasonal_table
  Här får vi följa Tom och Kathy genom årstidernas växlingar på en liten gård i engelska Somerset. Finstämt med mat i säsong och bästa bilderna.
 2. Paulina Velobloom – @paulina.velobloom 
  Ingen binder buketter som hon. Hon skriver coola saker och är lika förtjust i rosenskära som jag. Jag vill odla allt som hon odlar och ha exakt samma buketter på mitt köksbord. Ja ni hör ju.
 3. Mimi Thorisson – @mimithor
  Med sina 272 000 följare är sannolikheten stor att ni redan upptäckt bloggaren och kokboksförfattaren Mimi Thorisson. Hon bor på en herrgård i franska Médoc omgiven av sin stora familj, hundar och ständigt grönskande olivträd. Och maten sedan! Mimi kan vara den nu levande person som lever det absolut bästa livet.
 4. Våra oköttsliga lustar – @okottslig
  Just efter att jag registrerat Ta till vara som blogg googlade jag namnet och upptäckte till min fasa att det redan var använt. Det är en kokbok om att ta vara på rester gjord av duon Amanda Hellberg och Eveline Johnsson. Jag är tydligen inte så originell. Men jag är i alla fall i gott sällskap med mitt namn. På kontot @okottslig lagar Amanda och Eveline underbar vegetarisk mat och postar fantastiska bilder. Hoppas att de inte är arga.

Trevlig helg!

En reaktion till “Go follow!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s